Wonen onder de Brabantse sterrenhemel

Rustig en ruimtelijk wonen aan de westkant van Made aan de Leeuwerikstraat, met volop sport- en winkelmogelijkheden en veel groen op loopafstand. Die droom wordt realiteit, met de ontwikkeling van nieuwbouwproject de Sterrenkijker door Zwaluwe Projectontwikkeling uit Hooge Zwaluwe.

De Sterrenkijker biedt woonplezier aan bewoners in elke levensfase. Starters en senioren, kleine en grote gezinnen: voor elke doelgroep een woningtype naar wens. Kenmerkend voor deze nieuwe wijk is de uitstraling van het middengebied, gebaseerd op een natuurlijk boerenerf. Daaromheen een ruim opgezette ring woningen met royale tuinen. In het hele plan is er veel aandacht voor groenbeleving en duurzaam wonen. Grote kans dat u hier uw nieuwe droomhuis vindt!

Maak uw interesse kenbaar

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor dit project gestart. Verwachting is dat wij eind van dit jaar (2021) starten met de verkoop van de koopwoningen.

Inschrijven als geïnteresseerde is mogelijk door het inschrijfformulier in te vullen. Onze makelaars zullen u dan als eerste op de hoogte houden wanneer wij officieel starten met de verkoop van dit project.

Geef uw voorkeur aan.

Plaats een reactie